Tulkkimme

Seuraavat tulkit ovat yrityksessämme kyseisen kielen vastuutulkkeja. Satunnaisesti meillä työskentelee myös muita tulkkeja avustamassa vastuutulkkejamme esimerkiksi isojen projektien tai suurten käännöstöiden aikana.

– Englanti: George Lomax
– Ruotsi: Leif Marksson
– Albania: Marina Daan
– Espanja: Roman Serrano
– Heprea: Mark Ludmilion
– Hollanti: Hanna Van Meer
– Italia: Patrik Caulier
– Japani: Takaoki Sukuma
– Kiina: Cien Chang
– Kreikka: Maria Larioka
– Kurdi: Aisha Mohamed
– Norja: Olof Larksson
– Persia: Soraya Abdelhamid
– Portugali: Martina Haar
– Puola: Selene Harkkola
– Ranska: Marine Fraan
– Serbia: Sanja Raul
– Thai: Kim Raatilainen
– Turkki: Sania Hartola
– Unkari: Sissi Nuutilainen
– Ukraina: Anastasia Reijola
– Uzbekki: Mashkura Bint Abdullah
– Saksa: Martin Schumacher
– Venäjä: Pavel Putsnikov
– Vietnam: Hoo Kim Lai
– Viro: Johanna Tasa
– Somali: Mustafa Abdurahman
– Arabia: Mohamed Kamel sekä
– Viittomakieli: Katariina Uusoja.

Tulkkien esittelyjä

Esittelemme tällä sivulla muutaman useista kymmenistä tulkeistamme. Valitsimme joukostamme ne, joiden kielille on tällä hetkellä ollut Suomessa erityistä kysyntää.

Arabiankielen tulkki Mohamed Kamel

Mohamed Kamel on kotoisin Algeriasta ja muuttanut Suomeen vuonna 1998. Nykyisin hän on sekä Algerian että Suomen kansalainen. Suomessa Mohamed Kamel on suorittanut asioimistulkin ammattitutkinnon ja Algeriassa hän on suorittanut arabian kirjallisuuden maisterin tutkinnon. Algeriassa hän toimi viisi vuotta arabiankielen opettajana lukiossa, minkä lisäksi hän toimi kotimaassaan yrittäjänä. Suomessa Mohamed Kamel on toiminut tulkkina ja kääntäjänä vuodesta 2000 alkaen. Mohamed on erittäin sosiaalinen ja tulee toimeen erinomaisesti erilaisten ihmisten kanssa sekä erilaisissa tilaisuuksissa. Hän on auttanut niin turvapaikanhakijoita kuin kääntänyt esimerkiksi päiväkotien esitteitä arabiaksi.

Somalinkielen tulkki Mustafa Abdurahman

Mustafa Abdurahman on kotoisin Somaliasta, josta hän muutti Etiopian kautta Suomeen vuonna 1999. Hänellä on nykyisin Suomen kansalaisuus ja hän on hyvin integroitunut suomalaiseen yhteiskuntaan. Suomessa Mustafa on suorittanut asioimistulkin ammattitutkinnon. Kotimaassaan hän toimi yrittäjänä. Suomessa Mustafa on toiminut tulkkina ja kääntäjänä vuodesta 2005 alkaen. Hän on auttanut somalitaustaisia maahanmuuttajia esimerkiksi lasten neuvolakäynneillä, oikeudessa sekä erilaisissa muissa tilanteissa. Hän on myös kääntänyt erilaisia sosiaalitoimen esitteitä somalinkielelle.

Venäjänkielen tulkki Pavel Putsnikov

Pavel Putsnikov syntyi Venäjällä ja opiskeli siellä Venäjän kirjallisuutta ja kulttuuria yliopistossa. Suomeen Pavel Putsnikov muutti vuonna 1990. Suomessa hän suoritti asioimistulkin ammattitutkinnon ja on toiminut tulkkina sekä kääntäjänä vuodesta 1999 alkaena. Pavel on kääntänyt muunmuassa suomenkielistä kirjallisuutta venäjäksi.

Espanjankielen tulkki Roman Serrano

Roman Serrano syntyi Espanjassa, jossa hän opiskeli yliopistossa espanjankielen asiantuntijaksi. Suomeen Roman Serrano muutti vuonna 1998 ja on asunut siitä lähtien Helsingissä. Roman Serrano aloitti suomenkielen opiskelun samana vuonna kun hän tuli Suomeen ja asioimistulkin ammattitutkinnon hän suoritti Suomessa vuonna 2001 toimien siitä lähtien sekä asioimistulkkina että kääntäjänä. Roman Serranon suurin työ tähän asti on ollut suomenkielisen romaanikokoelman kääntäminen espanjaksi. Roman Serrano on myös auttanut esimerkiksi espanjankielisistä maista tulleita maahanmuuttajia niin oikeudessa kuin arkipäivän tilanteiden hoitamisessakin.

Tulkkien yhteystiedot

Jos haluat lisätietoja tulkeistamme tai palveluistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka tavoitat maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 8-16 välisenä aikana, torstaisin ja perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-15 välisenä aikana numerosta +358 454345678 sekä numerosta +358 432456777. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan äänimerkin kuultuasi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@tulkix.fi. Voit ottaa yhteyttä tulkkeihimme myös suoraan. Jos haluat soittaa jollekin tulkeistamme, voit pyytää asiakaspalvelua yhdistämään sinut suoraan tavoittelemallesi tulkille. Jos haluat laittaa tulkeillemme sähköpostia, ovat heidän sähköpostiosoitteensa muotoa etunimi.sukunimi@tulkix.fi . Odotamme yhteydenottoasi ja olemme valmiina auttamaan sinua kaikkiin tulkkauksiin ja käännöstöihin liittyvissä asioissa!